Classes per adults

Ioga integral: El ioga integral és l'art de l'equilibri i la harmonia espiritual. Una tècnica per a cuidar el cos i calmar la ment. Són molts els beneficis que aporta la pràctica d'aquesta disciplina. En el plànol físic ajuda a millorar la flexibilitat, el to muscular i l'estat de salut física i anímica. L'energia vital s'amplifica, aprenem a relaxar-nos, a respirar i a viure en el present.

 

Kundalini ioga:  El kundalini ioga promou l'equilibri, l'harmonia i el benestar en els aspectes físic, mental, emocional i espiritual. Consisteix en la pràctica d'exercicis físics acompanyats amb respiracions per a mobilitzar l'energia en tots els sistemes del cos. S'utilitzen vibracions sonores (mantres), relaxació i tècniques de meditació per harmonitzar l'energia a tots els nivells.

 

Ioga aeri: Et dona la oportunitat d'avançar més ràpidament ja que amb l'ajuda del gronxador pots mantenir per més temps la postura i sentirla. El gronxador s'ha de sentir com si tinguesis un amic al costat que t'està assistint. Permet entrar en el ioga terapèutic amb facilitat i en especial en les postures invertides.

 

Ioga suau: Aplicat a les persones grans i en general, s'orienta principalment a mantenir la capacitat d'autonomia física i mental. Posa atenció als moviments que ajuden a mantenir la mobilitat i a enfortir els sistemes del cos.Ensenya com respirar utilitzant correctament la capacitat pulmonar per a promoure un millor estat de salut física,mental i emocional.

 

Ioga i embaràs: Durant l'embaràs es produeixen molts canvis a nivell estructural i emocional. Practicar ioga ajuda a crear harmonia, equilibri i a establir un vincle més fort entre mare i bebè. També ajuda a viure l'embaràs com una experiència conscient i sagrada.

 

Ioga Iyengar: Posa èmfasi en el detall, la precisió i l'alineament en la pràctica d'una postura,i el control de la respiració.El desenvolupament de la força, la mobilitat i l'estabilitat s'obté a través de les assanes.

 

Shakti Dance: El ioga de la dansa o la dansa del ioga. Fusiona respiració amb moviments harmònics, creant possibilitats infinites de dansa. Desenvolupa i promou gràcia, salut, creativitat i alegria. A més, millora la teva postura, to muscular, agilitat i flexibilitat, reduint alhora l'estrès i els pensaments limitants.

 

Pilates: El pilates és una disciplina que ajuda a prendre consciència del nostre ésser, aquí i ara, a través d'exercicis amb els que tonificarem el cos, tindrem més control del mateix, treballarem les abdominals, la correcta respiració, col·locarem l'esquena, allargarem la musculatura, treballarem la flexibilitat, regularem els òrgans interns i finalment acabarem amb una visualització i relaxació.

 

Hipopressius: És un treball global on participa tot el cos, però especialment eficaç per a la recuperació i l'entrenament del sòl pèlvic i la faixa abdominal. Amb la tècnica de baixa pressió aconseguim molts beneficis, però un dels més saludables és la consecució de major funcionalitat de l'abdomen. La classe d'hipopressius consisteix en un entrenament que combina una sèrie de postures corporals amb una respiració determinada, treballant així el cos de forma global.

 

Balla i sent: Balla sentint la música. En aquesta classe apendràs molts passos de ball afro, arab i modern per saber moure el cos amb fluïdesa sense apendre una coreografia concreta. Disfruta del ball amb nous moviments.

 

 

 

 

 

 

         

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Estel Centre de Ioga Integral